شیوع ویروس جدید در غزه شهادت ۲ عضو ارتش لبنان بر اثر انفجار پهپاد اسرائیلی (۶ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض اعضای کنگره آمریکا به اسرائیل: فورا حملات به سوریه را متوقف کنید سرلشکر موسوی: ما که باقی ماندیم باید قدردان شهدا باشیم گوترش: درباره توافق هسته‌ای ایران مذاکره کنید قالیباف: رژیم صهیونیستی نازیسم قرن ۲۱ است | مردم ایران در دهان نتانیاهو زدند رئیس شورای عالی سیاسی یمن: حملات اسرائیل به صنعا شکست خورد پزشکیان: ثبات قدم ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه به جهان ثابت شد یک مقام ارشد ایرانی: ایران تحت فشار تسلیم نخواهد شد واکنش روسیه به آغاز فرآیند مکانیسم ماشه توسط اروپا پیام رئیس‌مجلس درباره طرح کالابرگ | قالیباف: دولت هرچه زودتر طرح کالابرگ الکترونیک را اجرا کند رویترز: روسیه و چین پیش نویس قطعنامه تمدید برجام را آماده کردند نمایندگی ایران در سازمان ملل: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند واکنش آمریکا به آغاز فرآیند مکانیسم ماشه توسط تروئیکای اروپا زمان تشکیل جلسه شورای امنیت درباره ایران مشخص شد | دستور جلسه؛ آغاز فرایند فعال سازی مکانیسم ماشه (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا ترور رهبران انصارالله یمن صحت دارد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) دریافت نامه تروئیکای اروپایی توسط رئیس شورای امنیت تایید شد بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به آغاز فرآیند اسنپ‌بک توسط سه کشور اروپایی دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان فردا به تهران می‌آید (۷ شهریور ۱۴۰۴) فرانسه: اسنپ‌بک به‌معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست آکسیوس مدعی فعال‌سازی «اسنپ‌بک» علیه ایران شد | اروپا شرط گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) تماس تلفنی وزرای خارجۀ ۳ کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی (۶ شهریور ۱۴۰۴) حملات اسرائیل علیه پایتخت یمن (۶ شهریور ۱۴۰۴) الحوثی: اسرائیل از کشتار جمعی کودکان لذت می‌برد | شهادت ۲۹۶۰ نفر از ابتدای شروع کمک‌های انسانی در غزه روسای کره شمالی، روسیه و ایران در رژه چین حضور پیدا می‌کنند سخنگوی سپاه: بیش از ۶۰ درصد افکار عمومی منطقه، ایران را پیروز جنگ می‌دانند ابراز علاقه پزشکیان به همکاری سازنده با چین
سرخط خبرها

وزیر کشور: مدیریت مهاجران افغان سیاست‌گذاری و نهاد واحد می‌خواهد | دولت موافق تغییر حکمرانی وزراتخانه‌ای به حکمرانی استان‌هاست

  • کد خبر: ۱۷۴۰۱۰
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
وزیر کشور: مدیریت مهاجران افغان سیاست‌گذاری و نهاد واحد می‌خواهد | دولت موافق تغییر حکمرانی وزراتخانه‌ای به حکمرانی استان‌هاست
وزیر کشور گفت: در ارتباط با مهاجران افغانستانی دستگاه‌های زیادی داریم که هم مسئولیت دارند و هم مسئول نیستند و باید یک سیاست‌گذاری واحد با تشکیل یک نهاد مربوطه انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی صبح امروز در شورای اداری استان کرمان با اشاره به افتتاح ساختمان جدید استانداری کرمان، اظهار داشت: امکانات و ساختمان‌ها بهانه‌ای برای خدمت بهتر به مردم است.

وی با بیان اینکه مردم مایه افتخار و سربلندی نظام مقدس اسلامی هستند، گفت: با وجود تمام توطئه‌های دشمن مردم محکم ایستادند و جریان انقلاب اسلامی را تحت زعامت رهبری جلو می‌برند؛ انقلاب اسلامی ایران نقش آفرینی بی‌نظیری در دنیا دارد.



وزیر کشور با اشاره به اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران پای تمام ارزش‌های اسلامی و شعار‌های انقلاب ایستاده و انحرافی نداشته است، افزود: توفیق کارگزاری برای خدمت به مردم نعمت بزرگی است که به مدیران داده شده است و باید قدر آن را دانست.

وی با بیان اینکه ما باید بدانیم چه داشته‌ایم و امروز به برکت انقلاب اسلامی چه پیشرفت‌هایی در کشور داریم و مسیر پیشرفت کشور رو به جلو است، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی چند سال پیش فرمودند که در یک پیچ تاریخی قرار گرفتیم و امروز آثار آن را می‌بینیم.

وحیدی با اشاره به اینکه آمریکا رو به افول شده و قادر نیست هیچ مسئله‌ای را در حوزه سیاست برطرف کند، ادامه داد: کرمان ظرفیت‌های زیادی دارد و هیچ دلیلی برای معطل ماندن کار‌ها در تهران وجود ندارد.

وی افزود: تامین مالی نقطه کلیدی در اقتصاد است و باید از ظرفیت‌های بزرگ خدادادی آن بهره‌گیری و روش‌های مختلف تامین مالی را باید پیگیری کرد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بر فعالیت‌های دانش بنیان تاکید دارند، گفت: این فعالیت‌ها ارزش افزوده بیشتری دارد که باعث توسعه اقتصادی هم می‌شود.

وی با بیان اینکه بهره‌وری بسیار مهم است و نقشه بهره‌وری استان باید تهیه شود و بر مدار دانش‌بنیان فعالیت کرد، ادامه داد: صندوق پیشرفت و توسعه استان یک ظرفیت خوب است که در بودجه سال‌های قبل رای نیاورد، اما این صندوق می‌تواند بسیار موثر باشد.

وحیدی با اشاره به اینکه حکمرانی وزارتخانه‌ای را باید به حکمرانی استان‌ها تبدیل کرد و از نظر دولت کار‌ها تمام شده بوده و دولت موافق است، گفت: تفویض اختیارات به توسعه استان‌ها کمک بزرگ می‌کند و تجربه آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه در ارتباط با مهاجران افغانستانی دستگاه‌های زیادی داریم که هم مسئولیت دارند و هم مسئول نیستند و باید یک سیاست‌گذاری واحد با تشکیل یک نهاد مربوطه انجام شود، افزود: ساماندهی حاشیه‌نشینی را با جدیت پیگیری می‌کنیم و همچنان باید ادامه داشته باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->